vittne för ett brått!

Dagen börja fint då ja var ögonvittne till ett fräckt rån! Drack the usual morningcoffee och läste lite i Livets handbok. Då ja så en skum typ stryka omkring i vår trädgård. Typen var klädd i svart och kollade runt om sej helatiden.
Efter att ha rekogniserat terrängen, fick han syn på mina golfbollar, som var i en liten papplåda, med locket på.
Med sin näsa prövade han först lite på lådan, och sedan med ett snabbt ryck drog han locket bort. I lådan som sagt fanns de golfbollar, 12st hade jag räknat dem till föregående kväll. Skurken knackade på bollarna en stund, och gjorde sen ett mycket oväntat drag. Boven tog bollen i näbben och flög iväg med den!!
Visst ju int om ja sku skratta mycket eller ännu mera. Räknade bollarna senare ti 8st. Så gubben hade pöllä 4 bollar.
Får ju va lite skadeglad om boven tänker ruva på äggen, eller ännu värre, knacka sönder dem me sin näbb.

Had också skolornas futisturnering ida.
I vår kvalgrupp fanns de 5 lag me, förutom oss had vi i samma grupp Vittsar, Rödsö, Ruotsalo o Öja.
Vann öve Öja o Ruotsalo men to niukasti pataan av både Vittsar o Röössi. Slapp således int vidare eftesom ba två lag slapp ti nästa omgång. Vilke va synd eftesom vi spela rikti bra o sku kanske ha förtjäna en plats i nästa turnering.


Btw så märkt ni säkert att utseende på min blogg e lite halvig fö tillfälle, men dee pga att ska fösöka hittapånå nytt. O om ja känner mej rätt så kan de ta en bra stund. Ifall ja int mittiallt får nå superengagemang på g. Men de återstår baa att se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0