Den Nakne Kocken tipsar
Då man kommer från skolan (fö min del samma som arbete) så vill man ju födefösta slänga någå i käken. Vet ju nog hu den ivriga studerandens mage kurrar o speciellt myki kurrar den om maten i skolan ha vari lite lame.
Sådäffö tänker ja dela memej ett superbra recept. Elle int vet ja nu om de kan kallas fö recept, recept låter lite fö fint o nuuka.
Eniveis you do this:
Nudlar tycker väll alla om right? Bra!
Ett paket me nudlar ska du koka, men häll int i någå mausteita ännu i dehä skede.
Samtidit så ska du steka ett paket me broilerinsuikaleita, vet int va dee på svenska o e fö feedi fö att tänk. Men broiler såndä betåna ede ändå.
Efte att broilern e färdi slänger du diit lite matlagningsgrädde o creme bonjour, o väntar att di smälter diit.
Sen chippar du nudlarna bland broilern, o kryddorna, o blandar en stund. O väntar några minuter o soppan e färdi.
Helt otrolit gott att äta efte skolan elle som ett mellanmål. Tisammans me MYKI feta o grynost.
Haha, sku kuna gö en matblogg. Nånej. Men att laga mat e helt skitkul.
Att skala potatis o koka ris e ju ba trögt, men att hittapå nya maträtter o blanda o experimentera att vasom e go. De diggar ja. Kanske ja nångång öppnar en egen restaurang vemvet?
Men tillsvidare tror ja att ja ba nöjer mej me att kocka här hemma.
Sådäffö tänker ja dela memej ett superbra recept. Elle int vet ja nu om de kan kallas fö recept, recept låter lite fö fint o nuuka.
Eniveis you do this:
Nudlar tycker väll alla om right? Bra!
Ett paket me nudlar ska du koka, men häll int i någå mausteita ännu i dehä skede.
Samtidit så ska du steka ett paket me broilerinsuikaleita, vet int va dee på svenska o e fö feedi fö att tänk. Men broiler såndä betåna ede ändå.
Efte att broilern e färdi slänger du diit lite matlagningsgrädde o creme bonjour, o väntar att di smälter diit.
Sen chippar du nudlarna bland broilern, o kryddorna, o blandar en stund. O väntar några minuter o soppan e färdi.
Helt otrolit gott att äta efte skolan elle som ett mellanmål. Tisammans me MYKI feta o grynost.
Haha, sku kuna gö en matblogg. Nånej. Men att laga mat e helt skitkul.
Att skala potatis o koka ris e ju ba trögt, men att hittapå nya maträtter o blanda o experimentera att vasom e go. De diggar ja. Kanske ja nångång öppnar en egen restaurang vemvet?
Men tillsvidare tror ja att ja ba nöjer mej me att kocka här hemma.
Kommentarer
Postat av: Jones
Man har kläder på när man lagar mat!
Trackback